Møt Lekang Filter på Nor-Shipping. 4. – 7. apr 2022

Hos Lekang Filter kan du enkelt samle filterkjøp til alle fartøy fra en leverandør. Lekang Filter tilbyr også filterløsninger som renser diesel og hydraulikkolje i henhold til dagens renhetskrav.  

Lekang Filter ønsker velkommen til stand B 05-24 på Norshipping 2022. Vi har over 50 års erfaring med filter, og er totalleverandør til en rekke rederier og fartøy. Vi leverer filterpakker til alle filtersystemer om bord og produkter for rensing og overvåking av diesel og hydraulikkolje.

For bedre dieselkvalitet anbefales forfilter/vannutskiller for diesel og et helautomatisk rensesystem for diesel, som nylig ble levert til redningsskøyta RS 126 Harald V.  For bedre oljekvalitet anbefales filteraggregat for vedlikehold av hydraulikk og smøreolje og utstyr for overvåking. Alle produktene vil bli vist på messestanden.

Få også med deg en demo av LFS – Lekang Filter System. LFS tar deg den enkleste veien til riktig filter. Webapplikasjonen har søkemotor for filter og maskiner, min maskinpark og webshop 24/7.

Automatisk renseanlegg for diesel på redningsskøyte

Filterpakker til kystvaktskip

Vakuumaggregat vedlikeholder olje på thrustere

Har du spørsmål om filter for marine applikasjoner eller vil avtale et møte på messen? Kontakt en av våre selgere:

Tom-Eigil Olavsrud og Tore Vindheim
Tom-Eigil Olavsrud
Lekang Filter
mob: 97 99 73 83
e-post: [email protected]
Tore Vindheim
Lekang Filter avd Bergen
mob: 97 99 97 35
e-post: [email protected]

Her finner du all informasjon om Nor-Shipping 2022